Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neemt u dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens of via het contactformulier.

Bezoekadres

Op afspraak

Volg ons op LinkedIn

Bezoekadres

Op afspraak

Volg ons op LinkedIn

Contactformulier

* Wij vragen uw naam en email adres om met u in contact te kunnen komen. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Een bijzondere mijlpaal, ons 75 jarig jubileum!

In 1946, werd Nederlandsche Scheepsbouw Export Centrale opgericht. In eerste instantie als exporteur van in Nederland gebouwde schepen voor buitenlandse opdrachtgevers, later met de focus op financiering van de maritieme sector. Deze historie binnen de maritieme wereld en onze kennis van lening producten vormen de kern van ons bedrijf, met als doel het verschil te maken. Met trots kunnen we vertellen dat we al 75 jaar de maritieme sector ondersteunen!

Ter ere van ons 75 jarig bestaan zullen wij dit jaar ons jubileum logo gebruiken. Het komende jaar staat voor nog meer groei, positieve ontwikkelingen en wordt er gewerkt aan een aantal nieuwe initiatieven.

Samenwerking loont. Wij hopen de maritieme sector nog lang te kunnen ondersteunen en nog meer bijzondere mijlpalen te bereiken!