Cookie Verklaring

Onze Cookie Verklaring

Wij gebruiken cookies om u een optimale website-ervaring te kunnen bieden. Daarnaast helpen cookies ons om onze website https://www.nesec.nl te beveiligen en om te analyseren hoe u in het algemeen gebruik maakt van onze website en hoe vaak en hoe lang bepaalde pagina’s worden bezocht.

Wanneer u onze website bezoekt, plaatsen we een of meer cookies (kleine tekstbestanden) op uw apparaat om informatie van uw apparaat te verzamelen. In deze Cookie verklaring noemen we al deze digitale technieken gezamenlijk “cookies”. De door cookies verzamelde informatie kan persoonsgegevens bevatten.
In deze Cookie Verklaring vertellen wij u welke cookies wij waarvoor gebruiken. Hoe we de persoonsgegevens die we van uw apparaat verkrijgen door het gebruik van cookies verwerken, wordt meer gedetailleerd beschreven in onze Privacy Verklaring, hierin staat ook de informatie over hoe u uw privacy rechten kunt uitoefenen.

Welke cookies gebruiken we?

Noodzakelijke cookies

Onze website kan niet goed functioneren zonder bepaalde cookies. We gebruiken de volgende noodzakelijke cookies, ook bekend als functionele cookies:
NaamProviderDoelVervalt na
_Cookienotice dfactoryNesec.nlDeze cookie slaat de toestemmingsstatus van de websitebezoeker op voor het huidige domein. Als de websitebezoeker het gebruik van niet-functionele cookies accepteert, zorgt deze cookie ervoor dat deze worden geaccepteerd en geregistreerd.365 dagen

Analytische cookies

Analytische cookies stellen ons in staat om de functionaliteit van onze website verder te ontwikkelen en te verbeteren door het gebruik van de website te analyseren. In sommige gevallen verbeteren deze cookies de snelheid waarmee we uw aanvraag kunnen verwerken. Deze cookies sturen informatie terug naar onze gegevensanalysetools, Google Analytics van Google LLC (Google). We ontvangen informatie over hoe u onze website gebruikt en de hoeveelheid tijd die u op onze website doorbrengt. Ten aanzien van het gebruik van Google Analytics hebben wij de Handleiding privacyvriendelijk instellen van Google Analytics van de Autoriteit Persoonsgegevens gevolgd.
Dit betekent onder meer dat we Google hebben geïnstrueerd om de laatste drie cijfers van uw IP-adres te verwijderen (zodat het moeilijk is om het IP-adres te herleiden tot een specifieke bezoeker) en dat we de standaardinstellingen om informatie met Google te delen, hebben uitgeschakeld. Daarnaast hebben we een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. We maken geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics cookies. De beperkte informatie die door het gebruik van Google Analytics wordt gedeeld met Google, kan worden overgebracht naar en door Google worden opgeslagen op servers in de Verenigde Staten
U kunt ervoor kiezen om geen toestemming te verlenen voor het plaatsen van analytische cookies of om uw toestemming in te trekken. Dat kan op elk moment zoals hieronder in de sectie “Cookies inschakelen, uitschakelen en verwijderen” wordt uitgelegd.
We gebruiken de volgende analytische cookies:
NaamProviderDoelVervalt na
_hanesec.nlDeze cookie registreert een unieke ID die wordt gebruikt om statistische informatie te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt om de site gebruiksvriendelijker te maken.2 jaar
_gidnesec.nlDeze cookie registreert een unieke ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.1 dag

First party en third party cookies

We plaatsen sommige cookies zelf op uw apparaat (first party cookies), terwijl andere cookies door derde partijen worden geplaatst (third party cookies), zie de kolom ‘Provider’ in de cookietabellen hierboven voor specifieke informatie per cookie.

Links naar sociale media en andere websites

Vanaf onze website kunt u via een link naar externe websites geleid worden. Wanneer u dit doet worden er cookies geplaatst. De externe (social media) websites plaatsen pas een cookie op het moment dat u op de button klikt.
Deze externe websites /social media en de cookies die daar gebruikt of geplaatst worden vallen niet onder de verantwoordelijkheid van Nesec Fund Management B.V. en deze Cookie Verklaring. Zie hiervoor de informatie op de desbetreffende website.

Wij maken gebruik van: LinkedIn (https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy) en raden u aan ook de privacy policy van Google te lezen.

Cookies inschakelen, uitschakelen en verwijderen

Tijdelijke cookies blijven gedurende de termijn zoals hierboven aangegeven op uw apparaat, tenzij u ze eerder manueel wist. Via uw browserinstellingen kunt u de cookies op uw apparaat verwijderen en het plaatsen van nieuwe cookies weigeren. De wijze waarop kan per browser verschillen. Bekijk de cookie-instellingen die beschikbaar zijn in uw specifieke webbrowser(s) voor meer informatie.
Wanneer u besluit om alle geplaatste cookies te verwijderen zal u bij een volgend websitebezoek opnieuw worden gevraagd om een keuze te maken aangaande uw cookievoorkeuren.

Recht op inzage en correctie of verwijdering van uw gegevens

U heeft het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens. Zie hiervoor onze contact gegevens onder aan deze verklaring. Om misbruik te voorkomen kan Nesec Fund Management B.V. u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser.

Wijzigingen

Ons gebruik van cookies en de namen, doeleinden en plaatsingsduur van de bovengenoemde cookies kunnen in de loop van de tijd veranderen. We zullen daarom regelmatig deze Cookie Verklaring bijwerken.

Vragen

Indien u vragen of opmerkingen heeft over het gebruik van cookies op onze website, neemt u dan gerust contact met ons op via:

Nesec Fund Management B.V.
Westerkade 7C
3016 CL Rotterdam
+31 (0)10 737 11 77
info@nesec.nl

De Cookie Verklaring van https://www.nesec.nl is voor het laatst gewijzigd op 01-04-2021

Vacature alert! Nesec fund management zoekt iemand die kan helpen in onze Mid en Back-Office. Hierbij is staat klantcontact centraal en bieden wij, in onze kleine organisatie, veel ruimte voor eigen invulling en ontwikkeling. Interesse? Neem contact op met jbout@nesec.nl

Vacature: Medewerker Midoffice

Ben jij de medewerker midoffice (hypotheken) die wij zoeken? Nesec is een financieringsbedrijf met een lange historie die een sterke groei doormaakt. Nesec heeft zich altijd gericht op scheepvaart in Nederland. Je kunt zowel fulltime als parttime aan de slag!

Beschrijving
Nesec is een bedrijf met een lange historie in een dynamische markt. Onze focus ligt op het verschil maken in de scheepvaartsector. Daarvoor leveren wij maatwerk oplossingen. Door de groei van ons bedrijf en uitbreiding naar meerdere fondsen zijn wij hard op zoek naar een ervaren medewerker midoffice hypotheken.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?
Je bent verantwoordelijk voor het controleren en administreren van financieringsaanvragen en leid de closing van deals met de bijbehorende documentatie. Daarbij ben je hét aanspreekpunt voor de klant en de geldverstrekker (en niet te vergeten de juristen). Daarnaast behandel je vragen en klachten binnen deze procedures en werk je nauw samen met je collega’s in het dealteam. Je hebt oog voor detail en voor verbetermogelijkheden binnen de organisatie en je zorgt ervoor dat deze worden doorgevoerd.

Onze ideale medewerker midoffice hypotheken…
  • heeft minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • heeft ruime ervaring in een back- of midoffice functie;
  • Affiniteit met scheepvaart;
  • service- en klantgericht;
  • werkt secuur en gestructureerd;
  • is in staat om in korte tijd relaties op te bouwen via de telefoon;
  • is proactief en denkt mee met de (interne) klant.
Wat bieden wij jou?
  • een parttime of fulltime functie;
  • werken bij een ondernemend, groeiend bedrijf met een uniek product;
  • een uitdagende functie in een dynamisch team;
  • een informele werksfeer;
  • marktconform salaris;
  • doorgroeimogelijkheden.

Klinkt dit als de perfecte baan voor jou? Solliciteer dan direct! Zorg dat je er bij jouw sollicitatie een CV, motivatie en foto is toegevoegd, zodat jij jouw kansen vergroot!

NESEC is AVG OK

Met AVG OK laten wij zien:

  • • Dat wij alle stappen hebben doorlopen van het AVG-Programma
  • • Dat wij de privacy van klanten serieus nemen
  • • Dat wij bewust, veilig en zorgvuldig met persoonsgegevens omgaan
  • • Dat wij inspanningen doen om te voldoen aan de AVG wetgeving