NSDF/NFM Wisseling van de wacht

Per 31 augustus 2020 is Nienke Blans toegetreden tot het directieteam van Nesec Fund Management. Zij volgt Wouter Zijlmans op, die na een overdracht in de maand september, zal terugtreden.

NFM zal de aanwezigheid en bijdragen van Wouter missen. Wouter heeft de afgelopen jaren een onmisbare en waardevolle bijdrage geleverd aan het tot stand komen van het NSDF en de ontwikkeling van Nesec. Hij had de plezierige keuze uit twee start ups (NSDF of een bio-LNG ontwikkelbedrijf). De keuze is, met pijn in het hart voor Nesec, gevallen op de operationele, technische en financiële ontwikkeling van het bio-LNG bedrijf.

Tegelijkertijd verwelkomen we Nienke Blans als nieuw lid van het directieteam. Nienke heeft uitgebreide ervaring in scheepvaart- en energiefinanciering. Zij heeft 19 jaar bij ABNAMRO gewerkt, onder andere in Singapore, en was daar een aantal jaar verantwoordelijk voor de Zuid-Europese scheepvaart- en de Europese energie- markt. Nienke is opgeleid als Maritiem Ingenieur aan de Technische Universiteit te Delft.

De directie en RvC van Nesec wensen beiden veel succes in hun respectievelijke rollen.

Delen via
Share on linkedin
LinkedIn

Meer Nieuws & media

Mare Forum & Nesec

Mare Forum – Alternative Finance for Small and Medium Shipowners Rotterdam – 20 mei 2021 Met gepaste trots zal Nesec deelnemen aan het Mare Forum

Lees meer

Een bijzondere mijlpaal, ons 75 jarig jubileum!

In 1946, werd Nederlandsche Scheepsbouw Export Centrale opgericht. In eerste instantie als exporteur van in Nederland gebouwde schepen voor buitenlandse opdrachtgevers, later met de focus op financiering van de maritieme sector. Deze historie binnen de maritieme wereld en onze kennis van lening producten vormen de kern van ons bedrijf, met als doel het verschil te maken. Met trots kunnen we vertellen dat we al 75 jaar de maritieme sector ondersteunen!

Ter ere van ons 75 jarig bestaan zullen wij dit jaar ons jubileum logo gebruiken. Het komende jaar staat voor nog meer groei, positieve ontwikkelingen en wordt er gewerkt aan een aantal nieuwe initiatieven.

Samenwerking loont. Wij hopen de maritieme sector nog lang te kunnen ondersteunen en nog meer bijzondere mijlpalen te bereiken!