NSDF/NFM Wisseling van de wacht

Per 31 augustus 2020 is Nienke Blans toegetreden tot het directieteam van Nesec Fund Management. Zij volgt Wouter Zijlmans op, die na een overdracht in de maand september, zal terugtreden.

NFM zal de aanwezigheid en bijdragen van Wouter missen. Wouter heeft de afgelopen jaren een onmisbare en waardevolle bijdrage geleverd aan het tot stand komen van het NSDF en de ontwikkeling van Nesec. Hij had de plezierige keuze uit twee start ups (NSDF of een bio-LNG ontwikkelbedrijf). De keuze is, met pijn in het hart voor Nesec, gevallen op de operationele, technische en financiële ontwikkeling van het bio-LNG bedrijf.

Tegelijkertijd verwelkomen we Nienke Blans als nieuw lid van het directieteam. Nienke heeft uitgebreide ervaring in scheepvaart- en energiefinanciering. Zij heeft 19 jaar bij ABNAMRO gewerkt, onder andere in Singapore, en was daar een aantal jaar verantwoordelijk voor de Zuid-Europese scheepvaart- en de Europese energie- markt. Nienke is opgeleid als Maritiem Ingenieur aan de Technische Universiteit te Delft.

De directie en RvC van Nesec wensen beiden veel succes in hun respectievelijke rollen.

Delen via
LinkedIn

Meer Nieuws & media

INTERNSHIP OPPORTUNITIES!

Voor een periode van 3-6 maanden zoekt NESEC Fund Management een stagiair die ons team kan versterken. Wij zijn als Fondsmanager actief in de scheepsfinancieringen.
Tijdens je stage maak je kennis met de financiële kant van scheepvaart en alternatieve financiers. Denk hierbij aan markt analyses maken, helpen met krediet analyses en het schrijven van aanvragen, maar ook financiële modellen bouwen. Ook is het onderzoeken en begrijpen de veranderende regelgeving en de impact op schepen en hoe dit kan worden vertaald in onze propositie naar potentiële investeerders. Onze stage is op basis van 40 uur, maar kan in overleg ook op parttime basis.
Uiteraard zal er een stagevergoeding worden betaald.

Over Nesec

Nesec is een financieringsinstelling met meer dan 75 jaar ervaring in de Maritieme sector. Met het opzetten van ons fonds van € 250mln zijn wij de eerste grote alternatieve financier van shortsea schepen in Nederland. We financieren niet alleen nieuwbouw schepen, maar verduurzamen ook de bestaande vloor door het herfinancieren bestaande schepen en emissie reductie systemen.
Met ons kleine team, werken we aan nieuwe fondsen, bedoeld om het gat te overbruggen wat traditionele banken hebben achtergelaten. Tijdens een stage bij Nesec zul je werken aan markt-analyse, het maken van financiële modellen, marketing, administratieve taken en volledige lening proces van begin (klantgesprekken) tot eind (closing bij notaris) mee-maken.
Interesse? Graag contact opnemen met Joost Bout (jbout@nesec.nl / 06- 30185857)

NESEC is AVG OK

Met AVG OK laten wij zien:

  • • Dat wij alle stappen hebben doorlopen van het AVG-Programma
  • • Dat wij de privacy van klanten serieus nemen
  • • Dat wij bewust, veilig en zorgvuldig met persoonsgegevens omgaan
  • • Dat wij inspanningen doen om te voldoen aan de AVG wetgeving